CD&V Knokke-Heist blikt blij terug op hun eerste Sneukeltoer met zomerse bbq die op zondag 5 september 2021 plaatsvond. Op een zonnige nazomerdag daagden een 150-tal leden en sympathisanten op, onder wie enkele gezinnen met (jonge) kinderen. Ook nationaal voorzitter en burgemeester van Damme, Joachim Coens, kwam langs. 

In de namiddag konden de mensen gratis deelnemen aan de sneukeltocht van ongeveer 15km met 3 tussenstops waar er lekkere sneukelingen werden aangeboden. De start en de finish van deze tocht was aan de polyvalente zaal van de Sint-Niklaaskerk van Westkapelle. De deelnemers waren enthousiast over deze eerste editie.

Aansluitend was er de bbq ook in de Sint-Niklaaszaal, waar ook de sfeer er goed in zat. We selecteerden alvast enkele foto's in onze fotogallerij en op onze Facebookpagina.

Na deze geslaagde eerste editie zouden we dit heel toegankelijke event de komende jaren graag opnieuw organiseren voor onze leden en sympathisanten, en voor iedereen die houdt van de fiets, van sneukelingen en/of van bbq, aldus het organiserende comité.